Zasypiam przy telefonie Jest druga a ja czekam samotnie Posyłasz mi pocałunek, ale to już nie jest to samo Bo czuje, że Cię trace Nie mogę zawsze gryźć się w język, kiedy ty udajesz, że wszystko gra Możesz bronić się ( dosłownie chować się za) swoimi historyjkami, ale nie bierz mnie za głupca Możesz powiedziec mi że nie ma nikogo innego ( ale ja to czuję) Możesz mi powiedzieć że jestes sama w domu ( ale ja to widze) Możesz patrzeć głęboko w moje oczy i udawac wszystko, co chcesz, ale ja wiem, ja wiem Twoja miłośc jest tylko kłamstwem Jest niczym tylko kłamstwem
Może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz Wszystkie myśli, uczucia, których nie masz gdzie pomieścić I nie możesz znieść ich, masz dosyć substytutów Czułem, że czujesz to co ja, może się mylę Czułem tak, gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę I w moim innym świecie jesteśmy blisko Ale tu bałem się, że mi pozwolisz spieprzyć wszystko I może dobrze, że los nie postawił na nas W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania Spotykam ciebie znów, patrzysz na mnie i widzisz, że Czuję to co ty albo któreś z nas się myli